sreda, februar 07, 2007

Urška je zala in se piše Bačovnik









V Janšinem fan clubu moramo ostro protestirati proti nekaterim zapisom iz levičarskega časopisa Mladina. Njihov zapis o gospodu Janši kot Jebačovniku je zloben in ne ustreza resnici. Gospodu Janši je ime Janez in se piše Janša. Po drugi strani je pa tudi res, da se njegova spremljevalka piše Bačovnik in ne Jebačovnik. Ne vemo, od kod se je prikradla takšna napaka. Gospodična Urška se ne piše tako, kot so zapisali.

Zelo smo veseli, da si je gospod predsednik slovenske vlade našel tako prikupno dekle iz kmetije, pošteno in delovno. Ampak nekaterim to ni všeč, zato bi radi blatili in škodovali dobremu imenu. Naj še enkrat poudarimo, da gospod Janša ni Jebačovnik, ker bi lahko kdo pomisli, da jebač tu pomeni neko stvar. Dejansko pa se gospodična Urška piše Bačovnik in lahko pride do zamenjave. To se lahko preveri v njeni osebni izkaznici.

Seveda pa zdaj vsi navijamo, da bomo kmalu deležni naraščaja, ker to bi pa bil res lep par z enim otrokom ali pa dvema. Držimo jima pesti, da bi povila enega novega malega državljana, ki bo tako lep kot sta onadva!

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Janša lep??? Ne me zezat!
Vsi vemo, da Jebačovnik ni napaka, ampak duhovita šala!!!

Anonimni pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...

kar sem iskal, hvala