četrtek, februar 22, 2007

Urška in Janez v Avstraliji











V Janša fan klubu smo vedeli, da si je premier po napornih mesecih za novoletne praznike odpočil v Avstraliji, ampak nismo želeli povedati. Časopis Direkt je zdaj objavil zgodbo, kako sta Urška in Janez preživela čudovitih 10 dni v Avstraliji za novo leto 2007. Ni več skrivnost! Zato povejmo, bilo je enkratno.

Gospod Janša se je resnično sestal z Dušanom Lajovicem, starim prijateljem. Ni res, kar mu očitajo, da je on finančni pomočnik zmagovalne SDS. On je bil prvi, ki je odkril udba.net, kako so vsi v Sloveniji udbomafijci!

Kot lepo vidite na sliki, so Urška, Janez in Dušan skupaj preživeli prvi dan v letu v Sydneyu!

V Avstraliji so našega predsednika vsi bili zelo veseli. Tako lepo je to povedal gospod pater Ciril:

»Dana mi je bila še posebna milost, da sem se že prvi dan leta 2007 srečal s predsednikom vlade Republike Slovenije, gospodom Janezom Janšo, ki je prav tako naročil pozdrave za vse rojake v Avstraliji in na Novi Zelandiji. Žal mu je bilo, da ni bilo časa za srečanja z rojaki, saj se je na privatni poti ustavil v Sydneyju le za kratek čas.«

Gospod predsednik, še veliko lepih trenutkov za vas in gospodično Urško! Vsi držimo pesti, da se hitro vzameta, ker sta rojena za skupaj!

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Dušan ma vas rad!